Gå til hovedindhold

ØJENDRÅBE-FINDER

Vi ved, at øjenproblemer kan være frustrerende, og det er svært at vide, hvilke produkter der kan hjælpe. Så vi har lavet en hurtig quiz for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilket Santen-produkt der passer bedst til dine øjensymptomer. Sådan her gør du:

Du skal til at bruge OcuWellness® Øjendråbe-finder, som hjælper dig med at finde det rigtige Santen-produkt ved hjælp af et par simple spørgsmål med flere svarmuligheder vedrørende dine symptomer og dine øjnes tilstand. Bemærk venligst, at alle personlige oplysninger, du måtte give via dine svar, vil blive behandlet automatisk på en måde, der ikke afslører din identitet. Vi beder dig om din e-mailadresse, hvilket gør det muligt for os at sende dig resultaterne, når testen er afsluttet. Med din tilladelse vil vi også bruge cookies til at indsamle oplysninger om testens funktionalitet. Dette er udelukkende til statistiske formål og kan ikke direkte identificere dig. Du kan finde ud af mere ved at læse vores Privatlivspolitik.

Ved at bruge vores Øjendråbe-finder bekræfter du, at du har læst og forstået vilkårene og betingelserne for behandling af dine svar og de data, vi indsamler.

Vi håber, du kan lide vores anbefalinger, men husk, at de ikke er en erstatning for professionel medicinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Rådfør dig altid med din læge for at få personlig medicinsk rådgivning.

KOM I GANG

  1. Besvar følgende spørgsmål for at fortælle os, hvilke øjensymptomer du oplever
  2. Indtast din e-mailadresse
  3. Modtag dine resultater med en Santen-produktanbefaling baseret på dine indtastede symptomer
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger.  Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.