Gå til hovedindhold

TØRRE ØJNE

Vi forstår, at det kan være irriterende at have tørre øjne, og folk er måske ikke klar over, hvor ubehageligt og frustrerende det kan være. Læs videre for at få mere at vide om symptomerne på tørre øjne (herunder symptomer, du måske ikke kender til), aktuelt kendte årsager, behandlinger og om forebyggelse af tørre øjne.

FRUSTRERET OVER TØRRE ØJNE?

Er du frustreret over tørre øjne? Du er ikke alene. Se, hvor mange andre mennesker der oplever tørre øjne, og begynd at tage skridt mod bedre øjensundhed.

SYMPTOMER PÅ TØRRE ØJNE

Der er mange symptomer på tørre øjne, som kan være en ubehagelig lidelse med langsigtede risici. Se, hvad der sker, når du har tørre øjne, og læs om de symptomer, du måske ikke kender til.

ÅRSAGER TIL TØRRE ØJNE

Årsagerne til tørre øjne spænder fra alder til miljøfaktorer (såsom varme, kulde, vind, støv eller forurening) til visse øjen- og sundhedsproblemer. Få mere at vide om, hvad der kan være årsagen til dine tørre øjne, og hvad du kan gøre ved det.

BEHANDLING AF TØRRE ØJNE

Der er mange behandlinger mod tørre øjne, der kan hjælpe dig med at håndtere dine symptomer. Ocutears®-øjendråber tilbyder for eksempel lindring af de langsigtede symptomer på tørre øjne.

FOREBYGGELSE AF TØRRE ØJNE

En vigtig del af behandlingen af ​​dine symptomer er at undgå det, der gør dine øjne tørre. Læs videre for at lære mere om de almindelige grunde og miljømæssige faktorer, der kan bidrage til dine symptomer, og hvordan du kan håndtere dem med OcuWellnessTM-vaneværktøjet.

HVAD ER DIN PERFEKTE LØSNING?

Det kan være en udfordring at finde det rigtige produkt til at give dig øjenlindring. Hvad hvis du kunne besvare et par enkle spørgsmål og få det perfekte produkt udvalgt til dig? Det kan du med Øjendråbefinderen! 

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.