Gå til hovedindhold

PURALID® LIPOGEL – SÅDAN RENSER DU IRRITEREDE ØJENLÅG EFFEKTIVT

Daglig rengøring af dine øjenlåg hjælper med at holde dine symptomer på blefaritis under kontrol. Da blefaritis er en tilbagevendende tilstand, er det vigtigt at fortsætte med at rense dine øjenlåg, selv når symptomerne forbedres eller forsvinder helt.

Hvad består en god øjenlågshygiejnerutine af?

Brug ikke kontaktlinser, mens du har symptomer

Rengør øjnene to gange om dagen

Brug ikke øjenmakeup, især eyeliner, mens du har symptomer

Sådan renser du dine øjenlåg:

  1. Gennemvæd en vatrondel med varmt vand, og lad den ligge på dine øjenlåg i 10 minutter.
  2. Massér dine øjenlåg i mindst 30 sekunder.
  3. Rens dine øjenlåg og omkring øjnene med en vatrondel eller en vatpind.

Tilføj Puralid® Lipogel til din renserutine

Du kan bruge Puralid® Lipogel til at styrke din renserutine, samtidig med at den lindrer og beroliger dine irriterede og hævede øjenlåg.

Puralid® Lipogel er formuleret med liposomer, som hjælper med at rense og beskytte dine øjenlåg, hvilket giver lindring af blefaritis.

Den unikke liposomteknologi hjælper med langsomt at frigive forskellige ingredienser, som hjælper med at reducere betændelse, beskytte huden og reducere rødme.

Få mere at vide om Puralid® Lipogel til behandling af symptomer på blefaritis. Hjælper med at rense, lindre og berolige hævede øjenlåg.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.