Gå til hovedindhold

ER DU FRUSTRERET OVER TØRRE ØJNE?

Får dine tørre øjne dig til at sidde fast i en ond cirkel af frustration? Du har måske oplevet, at folk, der aldrig har tørre øjne, har svært ved at forstå, hvor slemt det er. Men vi forstår det. Vi ved, at symptomer på tørre øjne kan gøre det svært at foretage hverdagsaktiviteter som f.eks:

At arbejde
At køre bil
At læse
At se tv

Tørre øjne lyder måske ikke af meget for en, der ikke har oplevet det, men det kan have en dyb indvirkning på dit daglige liv. Frustrationerne ved at leve med tørre øjne kan føre til stigende niveauer af angst og depression. Disse følelser er normale, især hvis dine symptomer forstyrrer dit arbejde og sociale liv, herunder dine daglige aktiviteter.

På trods af at det er en invaliderende tilstand for mange, er tørre øjne meget almindeligt – faktisk er det den mest almindelige sygdom på verdensplan, der påvirker øjets overflade.

PÅ GLOBALT PLAN PÅVIRKER TØRRE ØJNE OP MOD HALVDELEN AF ​​ALLE MENNESKER.

Det tager tid at få dine symptomer på tørre øjne under kontrol, og selvom der ikke er en hurtig løsning, er OcuWellness-vaneværktøjet og Ocutears®-øjendråber enkle løsninger, du kan bruge med det samme for at lindre frustrationen.

Få mere at vide om symptomerne på tørre øjne, og hvad der præcist sker i dine øjne.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.