Gå til hovedindhold

ØJENPLEJE

Det er utroligt vigtigt at pleje dine øjne og passe på dine øjnes sundhed, da det hjælper dig med at undgå de mest almindelige øjenproblemer. Problemer med øjensundhed er ikke nemt at rette op på, men ved at sørge for effektiv øjenpleje du gøre en forskel for, hvor godt dine øjne har det.

Der er en række faktorer, som kan forværre din øjensundhed og tendensen til tørre øjne, såsom

  1. Ikke at have drukket nok vand
  2. Langvarig skærmeksponering
  3. Aircondition og luftforurening

Men der er også en række ting, du kan gøre for at skabe en god øjensundhed og undgå øjenproblemer. At foretage små ændringer i dine daglige vaner, overholde din daglige øjenplejerutine og bruge øjendråber øjendråber kan alt sammen hjælpe til, at dine øjne fortsat har det godt.

Tag et kig på vaneværktøjet fra OcuWellnessTM for at få mere at vide om øjensundhed, øjenpleje og øjenproblemer.

PLEJE AF DIN ØJENSUNDHED

Gode vaner inden for øjenpleje og øjensundhed kan hjælpe dig med at undgå øjenproblemer senere hen. Læs mere om øjenpleje og øjensundhed.

ØJENPROBLEMER

Bestemte miljømæssige faktorer og langvarig skærmeksponering er hyppige grunde til tørre øjne. Få mere at vide om disse faktorer såvel som vigtigheden af ​​gode øjenplejevaner.

HVAD ER DIN PERFEKTE LØSNING?

Det kan være en udfordring at finde det rigtige produkt til at give dig øjenlindring. Hvad hvis du kunne besvare et par enkle spørgsmål og få det perfekte produkt udvalgt til dig? Det kan du med Øjendråbefinderen!

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.