Gå til hovedindhold

BLEFARITIS

Blefaritis er en almindelig tilstand, der får øjenlågene til at blive betændte, hvilket resulterer i røde, irriterede, kløende og hævede øjenlåg. Tilstanden kan være meget generende. Da det er en langvarig tilstand, kan symptomer være tilbagevendende. Selvom det normalt ikke er alvorligt, kan det føre til andre problemer, hvis det ikke behandles, såsom tørre øjne, bygkorn og konjunktivitis. Heldigvis findes der enkle og effektive måder at behandle blefaritis på og forhindre symptomerne i at komme tilbage, hvilket hjælper med at reducere den indvirkning, det har på dit liv.

SYMPTOMER

Blefaritis kan medføre ømhed og være meget generende med symptomer, der er tilbagevendende. Få mere at vide om de symptomer, du kan opleve.

ÅRSAGER

Blefaritis kan være forårsaget af infektioner, allergier eller hudreaktioner. Lær mere om almindelige årsager til denne tilstand og dens risikofaktorer.

BEHANDLING

Regelmæssig rensning af dine øjenlåg er en væsentlig del af symptombehandlingen, og der findes medicin, der kan hjælpe dig, herunder Puralid® Lipogel. Se, hvad din læge kan anbefale.

FOREBYGGELSE

Du kan hjælpe med at forhindre symptomer i at komme tilbage ved at fortsætte med at rense dine øjenlåg regelmæssigt, spise omega-3-olier og følge din læges råd. Læs mere om forebyggelse af symptomerne.

HVAD ER DIN PERFEKTE LØSNING?

Det kan være en udfordring at finde det rigtige produkt til at give dig øjenlindring. Hvad hvis du kunne besvare et par enkle spørgsmål og få det perfekte produkt udvalgt til dig? Det kan du med Øjendråbefinderen! 

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din sygdom, dine symptomer eller din behandling.