Gå til hovedindhold

BLEFARITIS – FOREBYGGELSE

Mennesker med blefaritis oplever tidspunkter, hvor symptomer som hævede øjenlåg bliver værre, og tidspunkter, hvor de går væk. Men at forhindre blefaritissymptomer i at komme tilbage, så du kan nyde mere tid uden ubehag, kræver visse foranstaltninger.

Det er vigtigt at fortsætte med at rense dine øjenlåg som anbefalet af din læge for at behandle tilstanden. Rens øjnene mindst én gang om dagen.

Regelmæssigt indtag af kilder til essentielle fedtsyrer, især omega-3, kan hjælpe med at reducere betændelse og forbedre din tilstand. Du kan tage daglige kosttilskud som fiskeoliekapsler eller gøre en indsats for regelmæssigt at spise fødevarer, der indeholder omega-3, såsom:

Nødder og kerner (f.eks. hørfrø, chiafrø og valnødder)

Planteolier (f.eks. hørfrøolie, sojaolie og rapsolie)

Fed fisk (f.eks. laks, makrel, tun, sild og sardiner)

Din læge kan også anbefale, at du fortsætter med at bruge øjendråber eller geler, som f.eks Puralid® Lipogel, for at hjælpe med at forhindre blefaritissymptomer i at vende tilbage.

At være konsekvent er nøglen, når det kommer til at forhindre blefaritis i at blive forværret. Fortsæt med at følge din læges råd hver dag, selv efter dine symptomer er forsvundet.

Få mere at vide om Puralid® Lipogel, en beroligende behandling, der kan hjælpe dig med at behandle og forebygge blefaritissymptomer.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.