Gå til hovedindhold

SYMPTOMER PÅ TØRRE ØJNE

Symptomerne på tørre øjne opstår, når dine øjne ikke producerer nok tårer, de fordamper for hurtigt eller en kombination af begge. Dine tårer er muligvis heller ikke af den rigtige kvalitet (for vandige og ikke fedtede nok). Det kan også ske, at de ikke spreder sig ordentligt over ydersiden af ​​dit øje.

Der er mange mulige årsager til dine symptomer på tørre øjne. Hvis du føler, at dine øjne er tørre, mens du bruger en computer, spiller et videospil eller laver krævende arbejde, blinker du muligvis mindre og producerer færre tårer.

Tørre øjne påvirker folk på forskellig vis, så du oplever muligvis ikke alle de symptomer, der er nævnt her. Sammen med tørhed mærker du måske også:

ØMHED
TRÆT AF “TUNGE” ØJNE
SVIENDE FORNEMMELSE
BRÆNDENDE FORNEMMELSE
EN GRYNET FORNEMMELSE (SOM OM AT DU HAR NOGET I ØJET)
OG ENDDA ØJNE, DER LØBER I VAND

Disse symptomer på tørre øjne kan også være forårsaget af en infektion eller allergier og kræve andre behandlinger, så det er vigtigt, at du kontakter en øjenspecialist for at få den rette diagnose.

Tørre øjne kan også påvirke, hvor godt dit syn fungerer. Dit syn kan blive sløret noget af tiden, men det går normalt over af sig selv eller bliver bedre, når du blinker.

Det er vigtigt at huske, at selvom dine øjnekan løbe i vand, vil disse vandige tårer ikke forbedre tørheden i dine øjne. For at afhjælpe dine tørre øjne skal du vide, hvordan du behandler og forebygger dine symptomer med Ocutears®-øjendråber og gode øjensundhedsvaner.

Der er en række årsager til tørre øjne, der relaterer sig til dine symptomer, så læs videre for at få mere at vide om årsagerne til tørre øjne.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.