Gå til hovedindhold

SAMMENSÆTNING AF OCUTEARS® HYDRO+

De kunstige Ocutears® HYDRO+-tårer indeholder en avanceret form for hyaluronsyre (HA), der er kendt som tværbundet hyaluronsyre. Den høje koncentration af denne ingrediens i Ocutears® HYDRO+ er designet til at efterligne adfærden af ​​dine naturlige tårer og giver en række unikke fordele:

LÆNGEREVARENDE HYDRERING TIL VEDVARENDE LINDRING OG KOMFORT.
PASSER BEDRE TIL ØJET, SÅ DEN BLIVER DER, HVOR DU HAR BRUG FOR DET
EGENSKABER TIL SÅRHELING, SOM HJÆLPER DINE ØMME ØJNE MED AT KOMME SIG

Men hvordan virker denne tværbundne hyaluronsyre på øjets overflade?

HYALURONSYREKÆDER “SNOS”, NÅR DINE ØJNE ER ÅBNE.
HYALURONSYREKÆDER “RETTER SIG”, NÅR DU BLINKER.
HYALURONSYREKÆDER “SNOS”, NÅR DU ÅBNER DINE ØJNE IGEN.

Når strukturen på HA er helt snoet (viklet sammen), bliver den tykkere, hvilket hjælper den med at sætte sig på dine øjnes overflade i længere tid.

Når du blinker, retter HA'en sig ud, så den nemt kan sprede sig over dit øje, hvilket giver langvarig lindring af tørre øjne.

Besøg vores produktside for at købe Ocutears®-øjendråber, og glem ikke at prøve vores OcuWellness™-vaneværktøj for at få komplet hjælp til øjensundhed.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din sygdom, dine symptomer eller din behandling.