Gå til hovedindhold

ØJENPLEJE TIL VOKSNE

Daglige vaner, hvad angår øjenpleje hos voksne, er vigtige for at hjælpe med at bevare kvaliteten af ​​vores beskyttende tårefilm, så vores øjensundhed forbliver intakt. Dette er også med til at sikre, at vi kan fokusere ordentligt og har et klart syn.

Udover at implementere gode øjenplejevaner kan det at holde dine øjne rene og hydrerede hjælpe med at vedligeholde eller forbedre din øjensundhed. Dette kan medvirke til, at du undgår potentielle øjenproblemer. At gøre følgende dagligt er et skridt i den rigtige retning:

Brug øjendråber – brug dine øjendråber i henhold til vejledningen på indpakningen.

Rens dine øjne dagligt – læg en vatrondel eller en ren klud i blød i varmt vand, og tør overskydende fedtstof eller flager væk, der kan have ophobet sig omkring dine øjne.

Massér dine øjenlåg – brug din finger eller en vatrondel til forsigtigt at massere dine øjenlåg og hjælpe med at skubbe fedstoffet ud af kirtlerne i dine øjne.

Se vigtigheden af at passe på dit syn og vigtigheden af ​​regelmæssige øjentjek for at forbedre din øjensundhed.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.