Gå til hovedindhold

CATIONORM®

Få mere at vide om Cationorm®-emulsionsøjendråber

Oplev den intelligente tåre, der er designet til at beskytte, fugte og fremme heling.

CATIONORM®-ØJENDRÅBER TIL TØRRE ØJNE.

Cationorm® er en avanceret emulsionsøjendråbe, der giver dig langvarig lindring af dine symptomer på tørre øjne, uanset årsagen. Disse kunstige tårer er en unik, kationisk emulsion, der effektivt efterligner rigtige tårer, holder fugt på plads og forhindrer fordampning for at hjælpe med at opretholde den korrekte tårestrøm.

Cationorm® kan købes på en lang række apoteker og webshops. Du behøver generelt ikke en recept på Cationorm®-øjendråber, men rådfør dig først med din øjenlæge, hvis du er usikker på, om Cationorm® er egnet til at behandle dine tørre øjne.

Hos Santen ved vi, at øjendråber alene ikke er nok til virkelig at behandle symptomerne på tørre øjne. Derfor bruger vi en ny tilgang til øjenpleje. Udover Cationorm®-øjendråber inkluderer vi Santen OcuWellness-vaneværktøjet, der hjælper dig med at opbygge vaner til langsigtet selvhåndtering af dine tørre øjne.

SÅDAN BRUGER DU ØJENDRÅBER

Det er nemt at anvende Cationorm® mod tørre øjne. Få mere at vide om den korrekte måde at anvende de kunstige Cationorm®-tårer på for at fugte og fremme heling i dine tørre øjne.

SAMMENSÆTNING AF CATIONORM®

De avancerede Cationorm®-emulsionsøjendråber hjælper med at holde fugten på plads og giver dig helende, langvarig lindring af dine symptomer på tørre øjne.

HVAD HVIS MINE ØJNE IKKE FÅR DET BEDRE?

Hvis øjendråber ikke lindrer dine symptomer på tørre øjne, er der andre muligheder såsom receptpligtig medicin og behandlinger. Få mere at vide om, hvilke muligheder der er tilgængelige for dig.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.