Gå til hovedindhold

LANG SKÆRMEKSPONERINGSTID

Det er et stort problem, at vi bruger så meget tid på digitale enheder. En undersøgelse har vist, at den gennemsnitlige person bruger det, der svarer til 34 år af deres liv, på at stirre på skærme.

Grundet de lange dage derhjemme under COVID-19-pandemien er vores øjnes skærmeksponering steget endnu mere. Du har sandsynligvis oplevet, at du bruger mere tid på at stirre på din computerskærm, e-bogslæser, tablet eller smartphone, og at dine øjne ikke har det lige så godt.

Al den tid vi bruger på at kigge på skærme, betyder, at øjnene skal anstrenge sig mere, hvilket kan resultere i tørre øjne og en tilstand, der kaldes Computer Vision Syndrome (CVS), som også går under navnet 'digital overanstrengelse af øjnene'. Du kan opleve følgende symptomer og øjenproblemer som følge heraf:

Overbelastning af øjet
Hovedpine
Sløret syn eller dobbeltsyn
Tørre øjne
Rindende øjne
Øjenirritation, brændende eller grynet fornemmelse
Smerter i skuldre og nakke

Disse symptomer er normalt midlertidige, men kan være tilbagevendende eller blive værre, hvis du ikke gør noget for at forebygge dem.

Foretag ændringer i din øjensundhed, dine skærmvaner og din øjenpleje, og oplev forbedringer af dine symptomer på tørre øjne med vores OcuWellness-vaneværktøj og Ocutears®-øjendråber.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.