Gå til hovedindhold

Flaske på 10 ml

MED CATIONORM®-ØJENDRÅBER TIL BEHANDLING AF DINE TØRRE ØJNE

Cationorm® er en unik og avanceret emulsionsøjendråbe, der er designet til at genopbygge dine tårer, hvilket giver hurtig, længerevarende lindring af tørre øjne, selv for patienter med alvorlige symptomer på tørre øjne. Ved at efterligne ægte tårer beskytter og fugter de kunstige Cationorm®-tåreøjendråber dine øjne og heler dem.

Avanceret udvikling af tårer med positiv elektrostatisk tiltrækning, der klæber på øjets overflade, fastholder fugt i længere tid og hjælper med at fremme heling.

Kan bruges efter kirurgi til at lindre ubehag, som traditionelle øjendråber ikke kan.

Unik, kationisk emulsion, der består af fedtstoffer i vand for at hjælpe med at forhindre tårer i at fordampe på overfladen af dit øje.

Giver god lindring af tørre øjne hos patienter med mindst én af følgende risikofaktorer: overgangsalder, langvarig brug af kontaktlinser, brug af medicin med udtørrende effekt (f.eks. antidepressive medikamenter, betablokkere osv.) og følgesygdomme som diabetes, grøn stær og reumatoid artritis (leddegigt).

3-lagståreteknologi, der beskytter, fugter og fremmer heling.

Egnet til kontaktlinsebrugere. Kan bruges hver dag sammen med kontaktlinser.

SÅDAN PÅFØRES PRODUKTET

Cationorm®-øjendråber er nemme at bruge, følg blot nedenstående trin:

Vask dine hænder, inden du åbner Cationorm®-beholderen og anvender øjendråberne.

Læn hovedet tilbage. Træk forsigtigt dit nederste øjenlåg ned og kig op. Klem 1 dråbe ind i øjet og blink flere gange.

Brug igen op til 4 gange om dagen efter behov, eller som anbefalet af din læge eller dit apotek. Sørg for, at pipetten ikke kommer i kontakt med øjne eller øjenlåg, for at undgå risiko for infektion eller skade.

Cationorm®-øjendråber er velegnede til brug, mens du bærer kontaktlinser. Sæt låget på igen, når du har anvendt dråberne. Brug ikke produktet efter den udløbsdato, der er angivet på pakningen.

INGREDIENSER

Mineralolier, glycerol, tyloxapol, poloxamer 188, tris-hydrochlorid, tromethamin, cetalkoniumchlorid (som kationisk middel) og vand til injektionsvæsker.

Hver enkeltdosisbeholder med Cationorm® indeholder 0,4 ml steril emulsion.

ADVARSLER
  • Brug ikke Cationorm®, hvis du er allergisk over for nogen af ​​produktets komponenter.
  • Dette produkt er ikke beregnet til at behandle andre øjensygdomme. Konsultér din læge eller farmaceut, hvis du har nogen spørgsmål.
  • Hvis du i øjeblikket bruger andre øjendråber, bør du vente mindst 5 minutter mellem anvendelsen af forskellige produkter. Det anbefales at bruge Cationorm® til sidst.
  • I meget sjældne tilfælde kan der forekomme et midlertidigt ubehag såsom øjenirritation, øjensmerter, fremmedlegemefornemmelse i øjet, øjenrødme, øjenkløe, rindende øjne, brændende fornemmelse i øjet, midlertidigt sløret syn, øjenlågsbetændelse eller øjenlågsødem (væskeophobning). Disse symptomer er også en del af typiske symptomer på lidelser med tørre øjne, der er forbundet med de underliggende medicinske tilstande i øjnene hos patienter, der lider af tørre øjne.
  • HVIS DU OPLEVER NOGEN BIVIRKNINGER, DER IKKE ER OPFØRT OVENFOR, SKAL DU INFORMERE DIN LÆGE ELLER FARMACEUT.
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.

Cationorm
Cationorm®