Gå til hovedindhold

RØDME OG HÆVELSE I ØJET

Symptomer på allergi over for ting som pollen, kæledyr, støv, skimmelsvamp og græs kan minde om symptomerne på tørre øjne såsom rødme og hævelse.

Det er normalt at føle sig forvirret over, hvilken type øjenpleje der er bedst til at håndtere tørre øjne og forbedre øjensundheden, når man også oplever allergi.

Selvom det kan virke som det oplagte valg at tage antihistamin mod rødme og hævelse i øjnene, er det usandsynligt, at det hjælper på dine symptomer på tørre øjne – det kan endda gøre dem værre.

Afhængigt af hvilken type allergi du har, er der flere ting, du kan gøre for at forebygge og afhjælpe problemer med tørre øjne såsom rødme og hævelse i øjnene.

Undgå rødme og hævelse i øjenområdet med råd fra vores OcuWellness-vaneværktøj og Ocutears®-øjendråber.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.