Gå til hovedindhold

UBEHAG FRA KONTAKTLINSER

Når du har kontaktlinser på gennem længere tid, kan det forårsage problemer som tørre øjne. Dette kan ske, når dine øjne ikke får nok ilt til at producere naturlige tårer.

7 UD AF 10 MENNESKER, DER BRUGER KONTAKTLINSER, OPLEVER, AT DERES SYMPTOMER FORVÆRRES SIDST PÅ DAGEN.

Når man har tørre øjne, kan det være ubehageligt at bruge kontaktlinser. Nogle mennesker stopper måske helt med at bruge dem, mens andre føler sig besværede af eller flove over at skulle bruge briller oftere.

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at opgive dine kontaktlinser for altid for at bevare din øjensundhed, da der er flere enkle øjenplejeråd, som du kan følge for at håndtere tørre øjne og lindre ubehag fra kontaktlinser.

Se, hvordan du håndterer dine tørre øjne og stadig kan have dine kontaktlinser på, med vores OcuWellness-vaneværktøj og Ocutears®-øjendråber.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din sygdom, dine symptomer eller din behandling.