Gå til hovedindhold

ØJENPROBLEMER

Der er en række ting, der kan øge din risiko for at opleve øjenproblemer, såsom tørre øjne. Lang skærmeksponering og visse miljømæssige faktorer (f.eks. aircondition, sollys, vind) er to af de mest almindelige faktorer, der kan resultere i tørre øjne. At have kontaktlinser på i længere tid end anbefalet kan også forårsage tørhed og ubehag. Rødme og hævelse kan være et resultat af sæsonbestemte allergier eller andre miljøfaktorer, der irriterer dine øjne. Læs videre for at lære mere om disse faktorer samt vigtigheden af ​​sunde øjenplejevaner. Prøv vores vaneværktøj fra OcuWellness™ for at komme i gang.

LANG SKÆRMEKSPONERINGSTID

Vi bruger mere tid foran vores computer-, e-bogslæser-, smartphone-, tablet- og tv-skærm end nogensinde før. Dette kan resultere i almindelige øjenproblemer såsom overanstrengte og tørre øjne. Få mere at vide om, hvordan du implementerer korrekt øjenpleje, og om vigtigheden af ​​at implementere sunde skærmvaner.

UBEHAG FRA KONTAKTLINSER

Brug af kontaktlinser i længere perioder kan skabe eller forværre øjenproblemer som tørre øjne. Læs videre for at se, hvordan du kan få lindring af ubehag fra kontaktlinser med nogle enkle praksisser inden for øjenpleje.

MILJØEKSPONERING

Hver dag bliver vi udsat for en række almindelige, miljømæssige faktorer, der kan forårsage øjenproblemer. Se faktorerne, og hvordan de kan påvirke din øjensundhed.

RØDME OG HÆVELSE

Rødme og hævelse af øjne er blandt de mest almindelige øjenproblemer. Det er vigtigt at sørge for korrekt øjenpleje og -hygiejne for at undgå dette og andre øjenproblemer.

HVAD ER DIN PERFEKTE LØSNING?

Det kan være en udfordring at finde det rigtige produkt til at give dig øjenlindring. Hvad hvis du kunne besvare et par enkle spørgsmål og få det perfekte produkt udvalgt til dig? Det kan du med Øjendråbefinderen!

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.