Gå til hovedindhold

SAMMENSÆTNING AF CATIONORM®

Cationorm® er en kationisk emulsion, der er fri for konserveringsmidler, hvilket betyder, at det er en positivt ladet opløsning, der er fremstillet af fedtstoffer i vand. Denne unikke formulering er designet til at give langvarig lindring af dine symptomer på tørre øjne. Læs videre for at lære mere om sammensætningen af Cationorm®.

Lipidbaserede, kunstige tårer

Mens vandbaserede kunstige tårer giver kortvarig lindring af symptomer på tørre øjne, indeholder Cationorm® lipider for at genopbygge og understøtte stabiliteten af ​​tårefilmen, der hjælper med at give langsigtet lindring, samtidig med at de effektivt fugter og smører øjet.

Genopbygger tårefilmens naturlige lipider
Forhindrer tårer i at fordampe
LINDRER TØRRE ØJNE FORÅRSAGET AF HORMONELLE ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED OVERGANGSALDEREN, MEDICIN OG VISSE

Positiv, elektrostatisk tiltrækning

Det kationiske middel (CKC) i Cationorm® skaber en positiv ladning til nanodråberne af fedtstoffet i opløsningen, hvilket skaber en tiltrækning mellem opløsningen og øjets overflade, som er negativt ladet. Denne unikke teknologi hjælper med at sikre en mere effektiv og længerevarende klæbning til øjets overflade og giver langvarig lindring af tørre øjne.

Positiv elektrostatisk tiltrækning holder fugt på plads i længere tid
3-lagståreteknologi beskytter, fugter og fremmer heling

Find ud af, om Cationorm® kunne give den lindring, du har brug for til dine tørre øjne. Besøg vores webshop for at købe Cationorm®-emulsionsøjendråber, og tjek OcuWellnessTM-programmet for gode råd og værktøjer til dine tørre øjne.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.