Gå til hovedindhold

GÅ OP I DIN ØJENSUNDHED

At være opmærksom på at pleje din øjensundhed kan hjælpe med at forhindre øjenproblemer senere hen. God praksis inden for øjenpleje, der med tiden bliver en vane, kan gøre hele forskellen for, hvor godt dine øjne har det. Hvorfor ikke prøve vaneværktøjet fra OcuWellnessTM for at få mere at vide om øjensundhed, øjenpleje og beskyttelse af dit syn?

ØJENSUNDHED HOS VOKSNE

I takt med at vi bliver ældre, er det endnu vigtigere at passe på vores øjensundhed. Læs videre for at få mere at vide om de ændringer, der sker i vores øjne, når vi bliver ældre, og hvordan du kan beskytte dit syn.

ØJENPLEJE HOS VOKSNE

Ved at passe på dine øjne kan du være med til at forebygge de mest almindelige øjenproblemer. Find ud af, hvordan korrekt øjenpleje kan gøre underværker for dit syn og din øjensundhed.

PAS PÅ SYNET

At passe på din øjensundhed kan hjælpe med forebyggelse af tørre øjne og andre øjenproblemer. Få mere at vide om sammenhængen mellem tørre øjne og dårligt syn, og hvad du kan gøre ved det.

HVAD ER DIN PERFEKTE LØSNING?

Det kan være en udfordring at finde det rigtige produkt til at give dig øjenlindring. Hvad hvis du kunne besvare et par enkle spørgsmål og få det perfekte produkt udvalgt til dig? Det kan du med Øjendråbefinderen!

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandling.