Gå til hovedindhold

OCUTEARS®

Få mere at vide om produkter fra Ocutears®

OcuWellness-vaneværktøjet kan hjælpe med at lindre langvarige symptomer på tørre øjne i kombination med Ocutears® HYDRO+. Læs videre for at få mere at vide om fordelene ved Ocutears® HYDRO+, herunder det, der gør dem anderledes, hvor du kan købe dem, og hvad du skal gøre, hvis dine symptomer på tørre øjne ikke bliver bedre.

OCUTEARS®-ØJENDRÅBER TIL TØRRE ØJNE

Opnå langvarig lindring af tørre øjne med Ocutears®-øjendråber og vores OcuWellness-vaneværktøj. Læs videre for at se fordelene ved vores Ocutears®-øjendråber, og få lindring til dine tørre øjne.

HYDRO+

Se fordelene ved Ocutears® HYDRO+, og oplev, hvordan de kan hjælpe med at lindre dine langvarige symptomer på tørre øjne.

ALO+

Leder du efter en løsning på irriterede, røde, følsomme og tørre øjne? Få mere at vide om Ocutears® ALO+ med aloe vera for langvarig lindring og øjenkomfort.

SÅDAN BRUGER DU ØJENDRÅBER

Det er nemt at bruge Ocutears®-øjendråber. Få mere at vide om, hvordan du bruger Ocutears® HYDRO+ korrekt for at opnå langvarig lindring af symptomer på tørre øjne.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM OCUTEARS®

Har du spørgsmål om tørre øjne eller vores Ocutear®-produkter? Læs videre for at få svar på vores ofte stillede spørgsmål.

SAMMENSÆTNING AF OCUTEARS® HYDRO+

Ocutears®-øjendråber hjælper med at beskytte, smøre og fugte dine tørre øjne, mens de forebygger langvarige øjenproblemer – uanset årsag. Få mere at vide om, hvad der gør Ocutears® anderledes.

HVAD HVIS MINE TØRRE ØJNE IKKE BLIVER BEDRE?

Hvis øjendråber ikke hjælper på dine symptomer på tørre øjne, findes der receptpligtig medicin og andre muligheder. Få mere at vide om de muligheder, der kan være tilgængelige for dig.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din sygdom, dine symptomer eller din behandling.