Gå til hovedindhold

VIRKSOMHEDSOVERSIGT

Om Santen

Med en stolt historie, der går tilbage til 1890, er Santen nu den største uafhængige virksomhed, der udelukkende fokuserer på øjensundhed. Vi forsker, udvikler, markedsfører og distribuerer medicin og medicinsk udstyr, der har hjulpet over 30 millioner mennesker i mere end 60 lande.

At hjælpe med at forbedre vores patienters øjensundhed betyder, at vi kan have en enorm indflydelse på deres livskvalitet. Vi er stolte af vores arv, som giver os uforlignelig ekspertise og ressourcer på området. Vi fremmer konstant dette specialistområde, herunder det vigtige arbejde med sjældne sygdomme, ressourcesvage områder og innovative teknologier.

I Europa, Mellemøsten og Afrika er Santen førende inden for behandling af grøn stær og tørre øjne med behandlinger til alle stadier og typer af sygdomme. Vi videreudvikler også konstant vores behandlinger af øjeninfektioner og allergier samt anordninger til synskorrektion og glaukomkirurgi.

På grund af vores specialistfokus kan patienter og sundhedspersonale være sikre på, at vi leverer de højeste standarder inden for kvalitet og sikkerhed, hvad angår øjenpleje og -behandlinger.

VORES OCUWELLNESSTM-MISSION

Santens mål er at blive en social innovator inden for øjensundhed. Med vores værdier, hvor mennesket er i centrum, sigter vi efter i sidste ende at levere den glæde, som synet giver os – et liv med den bedste synsoplevelse til hvert individ.

Det er derfor, vi har skabt OcuWellnessTM til mennesker med tørre øjne og blefaritis. Det er vores løfte at gøre alt, hvad der står i vores magt, for at befri patienterne fra det ubehag og de lidelser, de lever med hver dag.

For at opfylde vores forpligtelse har vi arbejdet utrætteligt gennem mange år på at udvikle behandlingsmidlerne Ocutears® og Puralid® Lipogel – gennem streng forskning, udvikling og test. Vi har også brugt vores viden og erfaring til at skabe OcuWellnessTM-vaneværktøjet, som bruger simpel adfærdsvidenskab til at hjælpe patienter med at implementere positiv adfærd i deres liv i forhold til tørre øjne.

Når vi ser på fremtiden, er vi klar til at gå forandringer i møde og til at fortsætte med at udvikle os og reagere på patienternes behov. Vi er overbeviste om, at efterhånden som vi vokser, vil de fordele, vi bringer til patienterne, deres kære og samfundet som helhed, også gøre det. 

Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din sygdom, dine symptomer eller din behandling.