Gå til hovedindhold
  • Aktuelle Initial
  • 1. Planlægning af dine nye vaner
  • 2. Behaviour
  • 3. Anchor
  • 4. Celebrate
  • 5. Vaneværktøjet
  • Complete

VELKOMMEN TIL OCUWELLNESS™-VANEVÆRKTØJET

Skab nye, enkle vaner til at forbedre dine symptomer på tørre øjne

Vi forstår din frustration ved tørre øjne, så vi er her for at hjælpe dig på din rejse mod øjen-wellness med en holistisk tilgang: OcuWellnessTM-programmet. Dette program inkluderer daglig brug af øjendråber såsom Ocutears® til at lindre dine symptomer på tørre øjne, kombineret med digitale coachingsværktøjer til at hjælpe dig med at tage små skridt mod lindring af tørre øjne.

Du skal nu til at starte på OcuWellness-vaneværktøjet, som er en enkel trin for trin-tilgang, der hjælper dig med at foretage små ændringer for at ændre din situation.

Dette værktøj vil give dig viden til at skabe små nye vaner, der kan hjælpe med at håndtere dit ubehag fra bunden. Den bruger en afprøvet metode udviklet ved hjælp af videnskaben om adfærdsdesign, men bare rolig, det er meget enklere, end det lyder!

Med nogle få enkle trin har vaneværktøjet til formål at hjælpe dig med at skabe varige, positive vaner, som du kan indarbejde i dit daglige liv. Bemærk venligst, at alle personlige oplysninger, du måtte give via dine svar, vil blive behandlet automatisk på en måde, der ikke afslører din identitet. Vi beder dig om din e-mailadresse, hvilket vil gøre det muligt for os at sende dig resultaterne, efter at du har gennemført værktøjet. Med din tilladelse vil vi også bruge cookies til at indsamle oplysninger om værktøjets funktionalitet. Dette er udelukkende til statistiske formål og kan ikke direkte identificere dig. Du kan finde ud af mere ved at læse vores Privatlivspolitik.

Ved at bruge vaneværktøjet bekræfter du, at du har læst og forstået vilkårene og betingelserne for behandling af dine svar og de data, vi indsamler.

Vi håber, du kan lide vores anbefalinger, men husk, at de ikke er en erstatning for professionel medicinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Rådfør dig altid med din læge for at få personlig medicinsk rådgivning.

Vi vil gerne lejlighedsvis sende dig faktuelle OcuWellness™-artikler og indhold, som vi tror, du vil kunne lide. Hvis dette lyder interessant, skal du bare krydse af i feltet nedenfor. Privatlivspolitik

Jeg er interesseret i velvære for øjnene og ønsker at holde mig ajour med alle nyheder og kampagner fra OcuWellness™ via e-mail.