Gå til hovedindhold

Ocutears®-øjendråber til tørre øjne

Hos Santen ved vi, at øjendråber alene ofte ikke er nok til virkelig at behandle symptomerne på tørre øjne. Derfor har vi taget en ny tilgang i brug, når det kommer til øjensundhed, der udover Ocutears®-øjendråber inkluderer vanemæssig hjælp gennem vores OcuWellnessTM-vaneværktøj, som hjælper dig med at skabe gode vaner for langsigtet selvhåndtering af dine tørre øjne.

Ocutears®-øjendråber fås som HYDRO+, som indeholder en avanceret form for hyaluronsyre, der er kendt som tværbundet hyaluronsyre, som er designet til at efterligne dine naturlige tårers adfærd.

Ocutears® HYDRO+ er vores originale formel, der indeholder en høj koncentration (0,4 %) af tværbundet hyaluronsyre. Den er bedst egnet til folk, der bruger meget tid foran digitale skærme eller leder efter øjenbeskyttelse og heling af sår.

Få mere at vide om Ocutears® HYDRO+-øjendråberne til tørre øjne , og se, hvordan de kan hjælpe med at forbedre tørre øjne.

Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din sygdom, dine symptomer eller dine behandlinger.