Gå til hovedindhold

SAMMENSÆTNING AF OCUTEARS® ALO+

Ocutears® ALO+ kunstige tårer indeholder en avanceret form for hyaluronsyre (HA) kendt som tværbundet hyaluronsyre, samt aloe vera. Den høje koncentration af denne avancerede form for hyaluronsyre i Ocutears® øjendråber er designet til at efterligne adfærden af dine naturlige tårer og giver en række unikke fordele:

LÆNGEREVARENDE HYDRERING TIL VEDVARENDE LINDRING OG KOMFORT.
PASSER BEDRE TIL ØJET, SÅ DEN BLIVER DER, HVOR DU HAR BRUG FOR DET.
EGENSKABER TIL SÅRHELING, SOM HJÆLPER DINE ØMME ØJNE MED AT KOMME SIG.

Men hvordan virker denne tværbundne hyaluronsyre i sammensætningen af ALO+ på øjets overflade?

HYALURONSYREKÆDER “SNOS”, NÅR DINE ØJNE ER ÅBNE.
HYALURONSYREKÆDER “RETTER SIG”, NÅR DU BLINKER.
HYALURONSYREKÆDER “SNOS”, NÅR DU ÅBNER DINE ØJNE IGEN.

Når strukturen på HA er helt snoet (viklet sammen), bliver den tykkere, hvilket hjælper den med at holde sig på dine øjnes overflade i længere tid.

Når du blinker, retter HA'en sig ud, så den nemt kan sprede sig over dit øje - hvilket giver langvarig lindring af frustrationerne ved tørre øjne. Ud over tværbundet HA, indeholder Ocutears® ALO+ også aloe vera, som hjælper med at lindre og fugte for langvarig øjenkomfort. Denne sammensætning af ALO+ kan være særligt fordelagtigt, hvis du har røde, irriterede eller følsomme øjne eller ofte udsættes for miljømæssige forhold såsom sollys eller aircondition.

Besøg vores produktside for at købe Ocutears® øjendråber og se sammensætningen af ALO+, og glem ikke at tjekke det støttende OcuWellnessTM- vaneværktøjet for at få den fulde tilgang til øjensundhed.

ESSENTIELLE ØJENPLEJEPRODUKTER FRA SANTEN

Udforsk Santens produktsortiment for at finde en øjenplejeløsning, der passer til dig og dine øjenbehov, og som kan give dig langvarig lindring af tørre øjne, blefaritis og andre øjensygdomme.
YDERLIGERE RESSOURCER
Den information, der findes på denne side, bør ikke erstatte din læges anbefalinger. Kontakt venligst din læge, hvis du har spørgsmål vedrørende din tilstand, dine symptomer eller din behandlinger.